A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618656.7784.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Greseli pe care le fac femeile in pat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-07-2014, ora 17:01

Greseli pe care le fac femeile in pat

Articol de Madalina Irimia

Sunt greseli pe care barbatul de langa tine le observa si ii displac. Si nu vorbim despre a rosti numele altcuiva (desi asta ar fi o greseala imperdonabila), ci despre lucrurile pe care le facem des dar nu constientizam cat de mult ii deranjeaza. Iata ce nu suporta:

1. Sa nu fii deschisa la nou. Asta nu presupune sa faci lucruri cu care nu te-ai simti confortabil. Ci doar sa explorezi terenul si sa decizi ce-ti place experimentand nu refuzand din start. Barbatii adora femeile care sunt deschise si vin cu idei noi.

2. Sa nu spui ce-ti place. De fapt, e pierderea ta. Barbatii nu apreciaza femeile care nu sunt sincere in pat. Desigur, din cand in cand ii poti face pe plac iubitului tau cu o anumita pozitie care-i place mai mult lui decat tie, insa asta nu inseamna sa-ti refuzi dreptul de a te simti bine. Simte-te in largul tau si spune-i ce-ti place.

3. Sa fii lenesa. Barbatilor le place interactiunea. Asadar, din cand in cand n-ar strica sa depui si tu efort. E de inteles ca esti obosita, insa trebuie sa-ti iei din cand in cand si “revansa”.

4. Sa nu fii “initiatoarea” niciodata. E de stiut ca barbatii au anumite nevoi si ca sunt cei care apasa butonul de “start” insa nu ar strica daca i-ai lua locul din cand in cand. Barbatii vor sa stie ca-ti doresti acest lucru la fel de tare ca si ei.

5. Sa “regizezi” orgasmul. Daca chiar iti pica ochii in gura de somn, mai poti da “play” show-ului inca o data, insa daca vrei sa multumesticu adevar audienta “audienta” ar fi bine sa o faci pe bune.

Sursa: acasatv.ro

Foto: realitatea.mobi

     
Tag-uri: femei, greseli, pat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii