A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664762.4256.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Greseli de la micul dejun care te ingrasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-10-2015, ora 08:54

Greseli de la micul dejun care te ingrasa

Articol de Madalina Irimia
Micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei, dar trebuie sa iti alegi alimentele cu atentie, ca sa nu te ingrasi. Vezi care sunt greselile care iti pun in pericol silueta.

Nu te gandesti la ce mananci!

In drum spre birou, o gogoasa sau un alt produs de patiserie ti se pare, poate, cea mai buna alegere. Specialistii recomanda ca, inainte sa faci asta, sa te gandesti bine daca chiar ai nevoie de asta si cum iti va afecta silueta. Mai bine mananci o banana si vei scapa de pofta nesanatoasa!

Bei sucuri!

Un pahar de suc de portocale cu sucuri poate fi o alegere perfecta la micul dejun, insa specialistii sustin ca bauturile de acest gen din comert sunt pline de zahar. Este mai indicat sa bei un pahar de apa si sa mananci portocala simpla. Vei beneficia de proprietatile sale si te vei hidrata!

Mananci foarte mult!

Clatitele cu multa dulceata sunt apetisante, dar nu sunt cea mai buna alegere pentru micul dejun. Inlocuieste-le cu cereale integrale sau paine prajita cu un iaurt sarac in grasimi, oua si carne slaba. Te vei simti satula mai mult timp!

Renunti la cafea!

Daca nu ai o sensibilitate la cafea, nu trebuie sa renunti la ea, chiar daca vrei sa duci un stil de viata sanatos. Cafeaua este delicioasa si iti trezeste creierul, dar nu consuma mai mult de o ceasca pe zi. Si renunta la frisca, zahar sau alte arome delicioase, pentru ca nu sunt deloc sanatoase!

Nu ai pregatita o gustare sanatoasa!

Daca iei micul-dejun in fuga, nu este de mirare ca, pana la pranz, iti este foame. in loc sa dai fuga la automatul de dulciuri, mai bine tine in birou gustari sanatoase, precum migdale, curmale, smochine sau nuci. iti vor potoli foamea, fara sa iti crasca nivelul e zahar din sange.

Mananci batoane din cereale!

Multe persoane cred ca un baton cu cereale este sanatos si poate inlocui o masa. Aceste produse sunt, insa, pline de zahar si nu doar te ingrasa, dar iti pun sanatatea in pericol.

Sari peste micul-dejun!

Nu este indicat sa sari peste micul dejun, chiar daca nu iti este foame. Fa un efort si mananca ceva, pentru ca nu vei rezista pana la pranz si vei simti nevoia sa iei gustari nesanatoase. Cand sari peste mese, iti incetinesti metaolismul, asa ca incearca sa mananci macar o felie de paine prajita si o cana de ceai.

Nu bei apa!

Hidratarea este foarte importanta, de aceea nutritionistii recomanda sa bei un pahar de apa cand te trezesti dimineata. Iti va da senzatia de satietate mai mult timp!

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii