A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720483722.2115.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Greseala INCREDIBILA a unui falsificator de bancnote
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-11-2012, ora 16:55

Greseala INCREDIBILA a unui falsificator de bancnote

Articol de Madalina Irimia

Politia americana a arestat un barbat care a folosit bancnote de 100 de dolari false pentru a face cumparaturi dintr-un magazin din cauza ca falsificatorul a gresit (sau a fost neatent) atunci cand a "fabricat" bancnotele.

Dana Leland din localitatea Central Falls din statul american Rhode Island a fost acuzat de folosire si posesie de bancnote false dupa ce angajatii magazinului in care a incercat sa faca cumparaturi cu bani falsi au anuntat politia.

Concret, falsurile erau realizate prost din start, deoarece pe bancnotele de 100 de dolari aparea imaginea presedintelui Abraham Lincoln, imagine care in mod normal se regaseste pe bancnotele de cinci dolari. Bancnotele de 100 de dolari sunt ilustrate cu poza presedintelui Benjamin Franklin.

Avocatul lui Leland, care in acest moment asteapta procesul, a declarat ca acesta a folosit bancnotele false din cauza "problemelor mentale de care sufera din cauza abuzului de droguri si alcool".

Sursa: apropos.ro

Foto:huffingtonpost.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii