A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664178.9886.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Grepfrutul si beneficiile lui pentru organism
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2014, ora 12:09

Grepfrutul si beneficiile lui pentru organism

Articol de Madalina Irimia

Despre grepfrut, un citric mare, rotund, de culoare galbena sau rozalie, un hibrid obtinut din pomelo si diferite soiuri de portocal, se spune ca ar fi cel mai sanatos citric pentru ca multi dintre constituentii lui actioneaza precum medicamentele.

Grepfrutul, foarte apreciat pentru continutul sau bogat in enzime care stimuleaza digestia, are in compozitia sa, pe langa un continut bogat de vitamina C, care se gaseste, de altfel, in toate citricele, si vitaminele A, B1, B2, B5, apa, in proportie de 90%, calciu, fosfor, potasiu si fier.

Datorita continutului ridicat de vitamina C, grepfrutul te proteajeaza ca un scut impotriva racelilor, multe si destul de periculoase in aceasta perioada. Grepfrutul intareste imunitatea si apara organismul de infectiile de sezon.

In caz ca deja ai racit, sucul de grapefruit, nu mai mult de doua pahare pe zi, amelioreaza durerile din gat si grabeste vindecarea datorita antioxidantilor din compozitie care lupta impotriva virusurilor.

Integral pe ziare.com

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii