A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817053.2881.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Grecia renunta la pensionarea anticipata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-07-2015, ora 16:12

Grecia renunta la pensionarea anticipata

Articol de Madalina Irimia
Pensionarea anticipata, cu exceptia celei legate de profesiile care afecteaza sanatatea si de situatia parintilor care au copii cu dizabilitati, va fi desfiintata, a anuntat luni ministrul elen al Muncii, George Katrougalos, intr-un interviu acordat agentiei ANA-MPA.

'Stim ca in urma incheierii acordului cu creditorii ne-am luat multe angajamente. Totusi, exista diverse posibilitati si in acest cadru vrem sa actionam ca un guvern de salvare sociala', a explicat Katrougalos.

Saptamana trecuta, Grecia a obtinut un credit punte de 7,16 miliarde de euro de la Mecanismului European de Stabilitate Financiara (EFSM), bani suficienti pentru a asigura finantarea Greciei pana la finalizarea negocierilor cu creditorii internationali pentru un nou program de ajutor, al treilea program de acest fel dupa 2010.

Obtinerea creditului punte era conditionata de aprobarea de catre Parlamentul de la Atena a proiectului de lege referitor la masurile de austeritate cerute de partenerii europeni. Deputatii au aprobat saptamana trecuta majorarea TVA si o reforma a sistemului de pensii, care sa elimine treptat pensionarea anticipata.

Sursa: capital,ro
     
Tag-uri: gecia, criza, pensionare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii