A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720186376.7724.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Grec amendat cu 30.000 de lei, dupa ce a fost prins cu substante interzise de politistii de frontiera galateni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-09-2014, ora 15:39

Grec amendat cu 30.000 de lei, dupa ce a fost prins cu substante interzise de politistii de frontiera galateni

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea impreuna lucratorii vamali au descoperit, ascunse in bagajul personal al unui cetatean grec, 215 fiole de substante dopante cu grad mare de risc.

In data de 4 septembrie, in jurul orei 20.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru a intra in tara, Panagiotis M., cetatean grec, in varsta de 46 ani, calatorind ca pasager intr-un autocar care efectueaza curse regulate pe relatia Chisinau - Atena.

Avand la baza valorificarea unei informatii aflate in lucru, colegii nostri au solicitat lucratorilor vamaliefectuarea unui control amanuntit asupra bagajelor pasagerilor si a mijlocului de transport. In urma controlului efectuat, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit, ascunse in bagajul apartinand cetateanului grec, 215 fiole cu substante dopante (110 fiole SUSTAMED, 70 fiole TESTOSTERONE C, 10 fiole AQUATEST si 25 fiole HYGETROPIN), toate fiind incluse in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.”, a declarat comisar de politie Ion Irimia, purtator de cuvant al STPF Galati.

Conform prevederilor legale politistii au luat masura retinerii substantelor interzise in vederea confiscarii si au sanctionat contraventional barbatul cu amenda in valoare de 30.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii