ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-07-2016, ora 10:16

Grasimi care ard grasimea

Articol de Cristian Amariei
Exista alimente care contin grasimi esentiale pentru organism si ajuta atat la starea de bine si mentinerea energiei, cat si in procesul de slabire.

Grasimile sunt nutrienti esentiali in desfasurarea functiilor organismului uman, la fel de importanti ca proteinele si glucidele. Grasimea formeaza la propriu structurile sistemului nervos, grasimile sunt precursori hormonali, intra in alcatuirea fiecarei membrane celulare si ii regleaza acesteia activitatea. Viata fara grasimi nu este posibila.

Avocado este un fruct bogat in grasimi sanatoase, care stimuleaza metabolismul, mentine energia in corp si favorizeaza arderea grasimilor care nu sunt benefice organismului.

Uleiul de cocos este bogat in grasimi saturate, iar datorita continutului ridicat de acid lauric are un efect extraordinar asupra organismului si ajuta foarte mult in dietele de slabit.

Nucile reprezinta o sursa foarte buna de Omega 3, acizi grasi esentiali care inhiba dezvoltarea celulelor adipoase.

Pestele gras (macroul, heringul, sardinele, somonul, tonul) reprezinta o alta sursa excelenta de Omega 3, care nu lasa celulele adipoase sa se mareasca. in plus, chiar daca este o sursa de proteine grasa, contine destul de putine calorii.

Produsele lactate contin acizi linoleici conjugati, grasimi care reduc stocarea grasimilor si favorizeaza arderea acestora. De asemenea, lactatele sunt si surse de calciu, un mineral care limiteaza, la randul sau, asimilarea grasimilor.

Semintele de in, uleiul de rapita presat la rece, uleiul de in, uleiul si semintele de canepa sunt alte alimente naturale care pot fi incluse in categoria celor cu grasimi bune pentru organism.

Mai multe aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii