ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-11-2015, ora 14:07

Grapini ii cere lui Ciolos sa renunte la „cetateanul turmentat” din Guvern: „La ora 8 era deja baut!”

Articol de Madalina Irimia
Europarlamentarul Maria Grapini sustine ca Sorin Chelmu, numit de Dacian Ciolos secretar general al Guvernului, ar fi obisnuit sa bea atunci cand lucra in subordinea ei, asa ca ii cere noului premier sa il retraga din functie.

"Azi am aflat ca domnul Ciolos a numit secretar general al Guvernului (rang de ministru) - un post extrem de important deoarece raspunde de toata organizarea sedintelor de guvern, sedintelor pregatitoare, de publicarea la timp si corect in Monitorul oficial al (sic!) tuturor documentelor aprobate de Guvern - pe cetateanul turmentat Sorin Chelmu.

Acest individ a fost transferat la mine la minister ca secretar general al ministerului, de unde credeti? de la Ministerul Agriculturii (mostenit in Guvernul Ponta de la ministrul Ciolos). Acest individ la ora 8 era deja baut si ca sa nu miroase (sic!) se parfuma intens (cu parfum de proasta calitate), de trebuia sa deschid fereastra.

Cand am vrut sa-l dau afara, mi-a spus sec si cu sughituri: pe mine nu ma da NIMENI afara! I-am facut referat, dar, fiind inalt functionar public, referatul a fost analizat de agentia functionarilor publici fix pana am plecat eu din minister, timp in care stimabilul Chelmu s-a internat in spital datorita extrasistolelor!

Domnule Ciolos, va intreb public: care sunt motivele numirii acestui om-capusa?", a postat pe Facebook Maria Grapini.

In plus, aceasta sustine ca presa a scris de mai multe ori "despre individ".

"Sunt multi oameni care pot sustine ce spun eu! Doamne, ce ne-a adus Mos Nicolae! Sau poate avem sansa ca domnul Ciolos sa-l retraga pe cetateanul parfumat, de Mos Nicolae???", a mai adaugat europarlamentarul.

Maria Grapini a fost ministru delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii in perioada decembrie 2012 - martie 2014, in timpul guvernarii Ponta.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  21.11.2015 10:33

Cautam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time, circa 2-3 ore pe zi. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii