A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661931.7325.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gorghiu, despre pensiile speciale pentru alesii locali: „O logica stramba de campanie a PSD-ului”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
22-12-2015, ora 09:58

Gorghiu, despre pensiile speciale pentru alesii locali: „O logica stramba de campanie a PSD-ului”

Articol de Madalina Irimia
Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a catalogat, luni, votul social-democratilor in cazul proiectului de lege privind pensiile speciale acordate alesilor locali drept cea mai facila varianta prin care PSD isi imagineaza "ca mai merge, in 2016, sa multumesti pe cineva ca sa iti aduca voturi". Prezenta la Realitatea TV, Gorghiu a criticat punctul de vedere neclar al secretarului de stat, emis de la tribuna salii de plen a Senatului, fata de aceasta lege, inainte de supunerea la vot.

"Colegii mei din Senat, din Camera, cum au inteles, cu prilejul votului au ales sa boicoteze votul. Au sustinut procedural cat se poate un vot impotriva prin luarile de pozitie in plen. Surpriza mea, extrem de neplacuta, a fost sa vad ca un secretar de stat, a unui Guvern care public nu sustine aceste privilegii, a fost pierdut in vazduh. Nu a stiut ce punct de vedere sa aiba, a spus ca Guvernul nu si-a lamurit punctul de vedere pe aceasta lege. Nu a zis nici nu, nici da, ceea ce e profund deplasat. Ma intreb daca, maine, un secretar de stat va fi chemat sa explice de ce in intervalul asta de timp nu a avut bunavointa sa isi pregateasca o fraza prin care sa se regaseasca un refuz, o respingere a acestui proiect", a spus Alina Gorghiu.

"Este un rationament pe care pot sa il inteleg intr-o logica stramba de campanie. Vine campania, luna iulie 2016, si ai nevoie de alesii locali. Oamenii aia sunt persoane care, la nivel judetean, de unitate teritorial-administrativa colecteaza voturi. PSD a ales varianta stramba si cea mai facila in care isi imagineaza ca mai merge, in 2016, sa multumesti pe cineva ca sa iti aduca voturi", a mai punctat copresedintele PNL.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii