A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661936.2747.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gorghiu: „Tariceanu, Ponta si Dragnea se situeaza la polul opus in privinta luptei anticoruptie”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
18-05-2016, ora 12:31

Gorghiu: „Tariceanu, Ponta si Dragnea se situeaza la polul opus in privinta luptei anticoruptie”

Articol de Madalina Irimia
Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este surprinsa de "atacurile" la adresa ei lansate de Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Liviu Dragnea, sustinand ca acestia incearca sa puna presiune din cauza viziunii diferite asupra luptei anticoruptie.

"Atacurile lor nu ma surprind. E modul prin care ei si tabara din care fac parte incearca sa puna presiune. Cauza? Viziunea diferita asupra luptei anticoruptie. In timp ce PNL sprijina prin toate demersurile tragerea la raspundere a celor care au abuzat de functiile publice, ei se situeaza la polul opus. Intreaga lor activitate in functiile detinute si pozitionarile lor publice demonstreaza acest lucru", a scris Gorghiu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ea a adaugat ca recentele declaratii sunt inca o dovada a faptului ca pentru PNL a fost de bun augur cand drumul lui Calin Popescu-Tariceanu s-a despartit de cel al partidului.

"Prin urmare, nu ma deranjeaza sa fiu numita in fel si chip de Tariceanu, Ponta, Dragnea. Fiecare atac la adresa mea sau a PNL inseamna inca o confirmare ca ma aflu in tabara corecta", a sustinut liderul PNL.

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat marti, la Giurgiu, ca atunci cand se uita la PNL vede din ce in ce mai putin un partid cu care formatiunea sa ar putea dialoga.

"Noi trebuie, ca partid politic, sa tinem cont de prioritatile electoratului, dar trebuie sa avem si niste principii la care ne raportam si principiile fundamentale la care noi, ALDE, ne raportam sunt principiile liberalismului care se bazeaza pe pretuirea drepturilor si libertatilor individuale. Cand ma uit la PNL vad din ce in ce mai putin un partid cu care am putea sa stam de vorba si sa dialogam, un partid care nu mai are nimic de-a face nici cu valorile liberale ale democratiei, liberal in sensul larg al cuvantului, ei se bucura cand aud zgomotul de catuse. Pe mine chestiunea asta ma duce cu gandul in anii '50-'60, cand o vad pe doamna Gorghiu parca o vad acum pe Ana Pauker intr-o intruchipare moderna", a declarat Tariceanu.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii