A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830546.4547.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gorghiu: „Sunt filata de luni de zile. Se cerceteaza tot ce am facut si n-am facut in ultimii 10 ani”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
22-06-2015, ora 13:11

Gorghiu: „Sunt filata de luni de zile. Se cerceteaza tot ce am facut si n-am facut in ultimii 10 ani”

Articol de Cristian Amariei
Copresedintele PNL Alina Gorghiu spune ca a observat si in acesta dimineata ”filajul masinilor” care o insotesc de cateva luni in trafic si ca a aflat de la parlamentari PSD care nu sunt de acord cu aceste metode ca se instrumenteaza plangeri si se cerceteaza tot ce a facut in ultimii zece ani.

”Stiam din momentul alegerii mele in functia de copresedinte al PNL ca voi beneficia de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulari si dezinformari. Asa am ajuns sa fiu transformata de catre propaganda PSD din martor in Victor Ponta, din avocat in Dan sova si din copresedinte al PNL in Elena Ceausescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea si altii. Toata aceasta campanie a pornit din momentul votului PNL in cazul senatorului Dan Sova. in lumina evenimentelor recente inteleg si de ce prim-ministrul a fost atat de afectat de actiunea politica a PNL in privinta prietenului sau”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook, luni dimineata.

Ea ii transmite ”premierului in exil” sa nu isi faca sperante, sustinand ca ”actiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect” asupra sa.

”Sa nu uit. Am observat si in dimineata asta filajul masinilor particulare care ma insotesc de cateva luni in trafic, probabil ca cineva doreste sa ma protejeze smile emoticon. Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, ca se instrumenteaza plangeri la Parchetul General si ANI si ca o echipa cerceteaza tot ce am facut si n-am facut in ultimii 10 ani. Grea operati...une:)) Sa mai zica cineva ca nu avem un premier preocupat chiar si din Turcia de soarta opozitiei din Romania!”, mai spune Gorghiu.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii