ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-12-2012, ora 15:05

Google pregateste tableta de 99 de dolari

Articol de Cristian Amariei

Succesul de care s-a bucurat prima tableta a Google, Nexus 7, a avut la baza, nu doar calitatea produsului si facilitatile oferite de sistemul de operare Android, ci si pretul relativ scazut - 199 dolari. Se pare ca Google vrea sa mearga pe acest concept si, chiar mai mult, sa mizeze, in primul rand, pe preturi mici pentru o parte dintre device-urile sale.

Cele mai recente informatii venite de la DigiTimes, publicatia asiatica "vinovata" pentru cele mai multe scurgeri de informatii despre gadgeturi aflate in dezvoltare, indica faptul ca Google va lansa, anul viitor, o tableta care va costa sub o suta de dolari. Producatorul ar urma sa fie tot Asus, ca si in cazul primei generatii de Nexus 7.

Deocamdata nu se stiu detalii despre specificatii, dimensiuni etc. dar este foarte posibil ca tableta de 99 de dolari sa se afle pe plansele inginerilor de la Asus si Google.

Potrivit DigiTimes, urmatoarea tableta Nexus de 99 de dolari va ajunge pe pietele emergente anul viitor, iar productia este estimata la 500.000 - 600.000 de unitati.

Surse: DigiTimes, PCMag

     
Tag-uri: tableta, Nexus, pret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii