A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817123.9022.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Google nu permite Samsung sa va scape de reclame pe mobil
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2016, ora 15:22

Google nu permite Samsung sa va scape de reclame pe mobil

Articol de Madalina Irimia
Conform celui mai recent gest, cei de la Google se pare ca nu sunt foarte fericiti cand vine vorba de intentiile Samsung de a bloca reclamele online pe mobil.

In urma cu cateva zile am anuntat ca cei de la Samsung vor integra in browserul nativ de pe telefoanele companiei suportul pentru extensii create de terti. Acest gest era menit sa faciliteze blocarea de reclame online prin utilizarea unor add-on-uri precum Adblock Plus pe desktop. Sistemul este foarte similar cu cel integrat de Apple in Safari pe iOS. Terminalele Apple nu blocheaza reclamele implicit in browserul nativ al companiei, dar puteti scapa de ele prin instalarea de aplicatii din AppStore care indeplinesc aceasta sarcina. Din pacate, cei de la Google nu sunt la fel de flexibili.

Luand in calcul profitul semnificativ pe care Google il are din reclame online, un astfel de gest era previzibil intr-o oarecare masura, dar nimeni nu se astepta sa fie directionat catre Samsung, cel mai important partener al sau. Dupa ce Samsung si-a aratat suportul oficial pentru aplicatia Adblock Fast, menita sa previna afisarea de reclame in browserul companiei pentru Android, Google a eliminat-o din Google Play.

Conform emailului trimis de catre Google dezvoltatorilor Adblock Fast, gestul are legatura cu incalcarea regulilor destinate celor care publica aplicatii in Google Play.

,,Am analizat Adblock Fast, com.rocketshipapps.adblockfast si am descoperit ca incalca sectiunea 4.4 din Developer Distribution Agrement. Aceasta aplicatie particulara a fost dezactivata pentru incalcarea politicii.” In cazul in care sunteti curiosi ce este inclus in sectiunea 4.4, raspunsul este cat se poate de abstract si de general. ,,O aplicatie nu interfera, modifica, strica sau accesa intr-o maniera neautorizata dispozitive, servere, retele si alte proprietati sau servicii ale oricarei parti terte, inclusiv dar nu limitat la utilizatori Android, Google sau orice operator de retea.”

Pragmatic vorbind, Adblock Fast incalca respectiva regula, dar avand in vedere ca folosea un API creat de Samsung si a fost publicata cu acordul sud coreenilor, gestul gigantului din Mountain View nu va trece neobservat.

Sursa: playtech.ro
     
Tag-uri: google, samsung, reclame
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  13.06.2017 11:15

wh0cd1499512 lady viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii