A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674943.1295.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Google lucreaza la un robot care poate publica mesaje pe Facebook in locul unui utilizator
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-12-2013, ora 17:42

Google lucreaza la un robot care poate publica mesaje pe Facebook in locul unui utilizator

Articol de Cristian Amariei

Google doreste sa breveteze un robot care poate administra contul de Facebook sau Twitter al unui utilizator. Sistemul este gandit pentru persoanele foarte ocupate sau celebre, care nu au timp sa interactioneze cu ceilalti sau cu fanii pe retelele de socializare online. Robotul Google invata limbajul utilizatorului dupa ce scaneaza conturile online ale acestuia (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+) si e-mailurile pentru a invata cum scrie, iar apoi raspunde in locul lui. Cu cat sistemul este folosit mai mult, cu atat acesta devine mai precis. Totusi, bot-ul nu este in totalitate automat. Utilizatorii vor putea alege sa aprobe ce publica acesta in numele lor.

Brevetul, numit Gaze Tracking System, a atras deja atentia organizatiilor care militeaza pentru protejarea intimitatii. „O astfel de tehnologie trebuie folosita doar de cei care opteaza pentru acest lucru, deoarece are potentialul de a le permite unor companii precum Google sa colecteze si mai multe date despre utilizatori”, a declarat Nick Pickles, director al organizatiei Big Brother Watch, pentru Daily Mail.

Tehnologiile Google au dat nastere de multe ori la controverse. In acest moment, compania este suspectata de incalcarea intimitatii utilizatorilor in 14 tari din Uniunea Europeana.

Boti care transmit si publica automat mesaje exista deja, insa este prima data cand o mare companie propune un astfel de sistem.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: cotidianul.ro

     
Tag-uri: Google, facebook, mesaje
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii