A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727587118.6766.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Google introduce YouTube Translator, compatibil cu peste 300 limbi diferite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-09-2012, ora 15:46

Google introduce YouTube Translator, compatibil cu peste 300 limbi diferite

Articol de Cristian Amariei

Google este pe cale sa deschida colectia de filmulete YouTube catre un public mai larg, oferind posibilitatea de a traduce frazele rostite de protagonistii acestora in oricare dintre cele peste 60 limbi de circulatie internationala, sau pana la 300 limbi mai putin cunoscute daca folosim Google Translator Toolkit.

YouTube pune la dispozitie doua tipuri de servicii pentru traducerea clip-urilor video. Primul este un sistem automat ce functioneaza cu ajutorul serviciului Google Translate, inserand text sub forma de subtitrari peste clipul aflat in redare. Lista limbilor suportate cu acest serviciu cuprinde si romana.

Al doilea tip de serviciu face uz de toolkit-ul Google Translate si ofera mai multa flexibilitate in privinta limbilor suportate pentru traducere. Cu ajutorul Video Manager, utilizatorii au posibilitatea sa traduca ei insisi clip-urile video, sau apela la prieteni care cunosc mai bine limba din care vor sa traduca. Secventele video pot fi urmarite pe tot timpul traducerii, oferind posibilitatea de a aplica corectii expresiilor traduse.

Potrivit Google, YouTube are parte de peste 800 milioane vizitatori unici in fiecare luna, dintre care 70% vin din afara teritoriului Statelor Unite, originand din 43 tari diferite. Astfel, utilizatorii care aleg sa adauge filmuletelor incarcate pe YouTube traduceri pentru una sau mai multe limbi de circulatie internationala isi pot creste audienta semnificativ.

Desigur, traducerile adaugate sunt optionale si pot fi dezactivate cu usurinta daca dorim sa avem parte de o vizionare neobstructionata a filmuletelor YouTube.

Sursa: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii