A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830107.0933.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Giovani Becali a fost eliberat din inchisoare. Motivul pentru care s-ar putea reintoarce dupa gratii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-09-2016, ora 08:51

Giovani Becali a fost eliberat din inchisoare. Motivul pentru care s-ar putea reintoarce dupa gratii

Articol de Cristian Amariei
Fostul impresar FIFA Giovani Becali a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba, inainte de a-si fi ispasit pedeapsa, de 6 ani si 4 luni, primita in ''Dosarul Transferurilor''.

Decizia a fost luata miercuri dupa-amiaza de judecatorii Tribunalului Ilfov, dupa mai multe incercari esuate ale condamnatului.

Becali a parasit miercuri dupa-amiaza penitenciarul de la Poarta Alba, fiind preluat de o limuzina cu numar de Constanta. Fostul agent nu a raspuns la intrebarile ziaristilor si s-a grabit sa se urce in masina.

Giovani Becali a fost incarcerat in martie 2014, insa iese din inchisoare pentru ca are peste 60 de ani si a fost recompensat cu 90 de zile, deoarece a muncit si a scris 3 carti considerate lucrari stintifice. Becali s-ar putea intoarce insa dupa gratii, daca va fi condamnat in dosarul in care este judecat, pentru ca impreuna cu fratele sau si cu Cristi Borcea ar fi cumparat bunavointa unei judecatoare.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii