ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2015, ora 08:46

Gigi Becali, un nou DOSAR PENAL

Articol de Madalina Irimia
Gigi Becali va ajunge din nou la tribunal dupa ce l-a jignit in direct pe Radu Carp, fostul sef al Institutului Diplomatic Roman.

Gigi Becali va ajunge in faţa instanţei pe 23 februarie, in procesul deschis pe numele lui de fostul sef al Institutului Diplomatic Roman, Radu Carp. Doctor in drept, profesor universitar si autor al multor carţi de specialitate, Carp ii cere latifundiarului despagubiri dupa ce a fost insultat intr-o emisiune TV.

Gigi Becali l-a jignit pe Radu Carp dupa ce acesta i-a spus afaceristului ca o eventuala candidatura a sa la Parlamentul Romaniei are legatura cu obţinerea imunitaţii.

"Dupa ce ca e prost, n-are nici faţa macar. imbracat urat e, urat e, prost e... Daca nu-l jignesti vine iar la televizor si iar minte. Cum te cheama, ba, baiatule, ba?", a izbucnit Gigi Becali in direct.

"Auzi, cine e? Radu Carp, seful de Institutul Diplomatic Roman! iţi dai seama ce diplomaţie are ţara asta daca asta e seful diplomaţiei Romaniei! Bai, baiatule, nu te mai duce la televizor daca nu stii. Cum sa spui asa prostii, ca disperi omul! Pentru ce am eu nevoie de imunitate, ca sa nu ma arestezi tu? Citeste legile, habar nu ai de capul tau! Te dai seful diplomaţiei! Cine te-a pus pe tine seful diplomatiei? Esti un dobitoc si un prost!", a continuat Gigi Becali.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii