A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829262.5503.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali si-a revenit: "Am facut din puscarie 30 de milioane de euro"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-06-2015, ora 09:04

Gigi Becali si-a revenit: "Am facut din puscarie 30 de milioane de euro"

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali era euforic dupa finala castigata de ”ros-albastri”. El s-a laudat cu banii pe care-i va castiga din Liga Campionilor si a spus ca nu regreta nici o clipa ca se desparte de Costel Galca.

Echipa lui Becali a castigat cel de-al treilea trofeu al sezonului. "Cum sa stai in puscarie si sa iei trei trofee! Stai in puscarie si iei 30 de milioane de euro. Mie nu-mi pare rau de Galca. E pe contract. Expira, salutare! Multumesc, poftim banutul!”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a ajuns la Arena Nationala cu doua ore inainte de finala Cupei Romaniei, asa ca a avut timp sa vorbeasca despre planurile pe care le are cu ”ros-albastri”. El a dezvaluit ce jucatori vinde si citi bani va castiga.

Orice jucator este de vanzare in momentul asta. Pe Tanase il dau cu un milion de euro. si pe Chipciu se poate sa-l vand. Pe Radoi il prezint dupa ce intram in grupele Ligii. Nu e vina lui Galca. El nici nu a fost dat afara, i s-a terminat contractul. Dar eu nu vreau sa am emotii ca acum. Eu vreau sa castig campionatul cu 20 de puncte avans, iar cu Radoi pe banca se va intampla asta”, a spus Gigi Becali.

Formatia Steaua Bucuresti a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 22-a oara in istorie, dupa ce a invins, duminica, pe Arena Nationala, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, in finala competitiei.

Sursa: rtv.et
     
Tag-uri: gigi becali, bani, steaua
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii