A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831448.1554.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali, sfat prietenesc pentru Sorin Oprescu: „Lasa vrajeala! Recunoaste-ti fapta!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2015, ora 08:09

Gigi Becali, sfat prietenesc pentru Sorin Oprescu: „Lasa vrajeala! Recunoaste-ti fapta!”

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali i-a transmis un mesaj primarului Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv la Politia Capitalei. Omul de afaceri a spus, la Romania TV, ca edilul ar trebui sa-si recunoasca faptele in fata anchetatorilor, "pentru ca de puscarie nu scapa".

"Ii dau un sfat domnului Sorin Oprescu: lasa vrajeala, daca le spui sau nu le spui, daca recunosti sau nu recunosti... recunoaste fapta! Bine, sa nu faca denunturi, ca nu este frumos. Te-a prins pe tine, plateste tu, nu bagi pe alti oameni la puscarie. Da, domnule, recunosc ca am luat spaga si cu asta basta! Iesi si mai repede din arest. Te duce in arest la domiciliu, ca de puscarie nu scapa. De ce sa nu faci puscarie la domiciliu si sa te duci la inchisoare?", a declarat Gigi Becali, duminica.

Latifundiarul a marturisit ca era in relatii bune cu Sorin Oprescu, pe care il admira. "Eu nu-l judec pe Oprescu. Eu eram in relatii foarte bune cu el si il admiram. Mie imi placea de el. De-aia, daca cumva el vede, eu l-as indruma prieteneste si cu dragoste: recunoaste-ti fapta! Mai bine spui adevarul cu demnitate. Pentru ca pana acum a fost un om demn, mie mi-a placut de el. Pai daca ai fost demn, recunoaste ca ai gresit si cu asta basta! in arest nu e bine!", a conchis Gigi Becali.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv in 6 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, la cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita.

Decizia de arestare preventiva a fost contestata de Sorin Oprescu si judecata in 14 septembrie la Curtea de Apel Bucuresti, de magistratul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Magistratul a mentinut decizia din 6 septembrie a Tribunalului Bucuresti, Sorin Oprescu ramanand in arest preventiv.

Sorin Oprescu a fost suspendat din functia de primar general al Capitalei, in 15 septembrie, dupa decizia definitiva de arestare preventiva. Consiliul General al Municipiului Bucuresti l-a desemnat pe stefanel Marin (UNPR) in functia de primar interimar.

Procurorii DNA il acuza pe Sorin Oprescu de luare de mita, sustinand ca in 5 septembrie, in baza unei intelegeri prealabile cu seful Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane (ACCU), Cornel Bogdan Popa, si cu fostul sau sofer Cristian Stanca, zis "Grenada", a primit de la Popa suma de 25.000 de euro din 60.000 de euro ceruti de cei doi pentru edil, de la SC Green Line Construct SRL, prin Cristina Giorgiana Gogonea, Teodor Gogonea si Octavian Alin Petroi, denuntatori in dosar. Firma efectua lucrari la Palatul de la Mogosoaia, iar Oprescu ar fi validat astfel activitatea infractionala a lui Popa si l-ar fi mentinut in functie, sustin anchetatorii.

In acest dosar au mai fost arestati, in 7 septembrie, de Tribunalul Bucuresti, Cristian Stanca, fostul sofer al lui Sorin Oprescu, Mircea Octavian Constantinescu, director economic in Primaria Capitalei, Ruxandra Mihaela Petroi Avasiloae si Florin supeala, directorul general si respectiv directorul adjunct al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Mogosoaia, si omul de afaceri Claudiu Bengalici.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii