ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
20-05-2015, ora 10:39

Gigi Becali rupe tacerea: Ce spune despre plecarea de la Steaua la Viitorul lui Hagi

Articol de Madalina Irimia
Gigi Becali, finantatorul Stelei, a comentat in premiera informatia potrivit careia ar urma sa plece de la echipa campioana pentru a i se alatura lui Gica Hagi la Viitorul.

Latifundiarul sustine ca va activa in fotbal doar la Steaua si exclude din start posibilitatea de a patrona echipa lui Hagi.

"Ce sa fac eu la Viitorul? Doamne, fereste! Eu, daca fac fotbal, fac la Steaua. Daca nu fac cu Steaua, nu fac fotbal niciodata!" a spus Becali pentru Ring.

Acesta a precizat ca Steaua are nu mai putin de 10 milioane in conturi in momentul de fata, iar anul trecut a realizat un profit de 15 milioane de euro.

Cu aceste cifre impresionante, echipa se autofinanteaza, iar el nu are niciun motiv sa plece.

"Pentru ce sa plec eu de la Steaua? Eu am zis, intr-adevar, ca Steaua o dau in momentul in care incepe sa cheltuie bani. Dar Steaua are inca bani. Steaua are 10 milioane de euro in cont la ora asta. Cum sa-i cheltui? Si chiar daca nu castig campionatul, tot mai incasez sapte-opt milioane din Europa League. Deci n-am cum sa plec de la Steaua. Eu am spus ca daca, dar asta nu se poate intampla, pentru ca am 10 milioane in cont acum. Eu, oricum, sunt pe plus. Deci, Steaua, la ora actuala, are profit 15 milioane de euro. Pe acte. Ca societate. Am platit impozit pe 15 milioane de euro. Vreo doua milioane am platit impozit pe profit. Deci, Steaua, oficial, e pe profit. Eu mi-am retras si banii si 15 milioane pe profit am. Deci nu mai am eu treaba. Eu am spus ca nu mai dau bani din buzunar, dar nu am de ce sa dau. Ca Steaua are 10 milioane in cont si mai incasez sapte-opt din Europa League, daca nu iau campionatul. Ma intelegeti?", a mai spus Becali.

Gigi Becali este patron al Stelei din anul 2003, atunci cand a preluat echipa de la Viorel Paunescu.

Latifundiarul a imprumutat multa vreme clubul, insa in ultimii ani a scos din conturile "ros-albastrilor" zeci de milioane de euro.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii