A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661968.2443.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali lanseaza acuzatii halucinante: Iordanescu, implicat in planul de distrugere a Stelei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-11-2015, ora 09:27

Gigi Becali lanseaza acuzatii halucinante: Iordanescu, implicat in planul de distrugere a Stelei

Articol de Madalina Irimia
Gigi Becali sustine ca si selectionerul Anghel Iordanescu face parte din grupul de oameni influenti care ar dori sa distruga Steaua.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre selectia lui Iordanescu pentru meciul cu Italia, in lotul reprezentativei "tricolore" aflandu-se un singur stelist, si acela ramas rezerva, Becali a rabufnit.

Latifundiarul il acuza pe Iordanescu ca a omis intentionat de la selectie mai multi jucatori ai Stelei.

"Ce vreti sa fac acum? Ma gandesc... Astea ma fac sa ma gandesc ca mai e inca o persoana care are deja legatura cu toate astea. Refuzam sa cred, ca mi-au mai zis oameni: Ba, vezi ca si ala e implicat! Selectionerul, zic. Dar acum... Ba, daca nu-l iei pe Chipciu, macar sa-l tii acolo ca ti-a dat gol de calificare in minutul 92, cu Ungaria sau cu Grecia, daca nu-l iei macar pe Stanciu, macar sa-l iei si sa-l tii acolo, chiar daca nu-l bagi... Deja ma bate gandul. Inseamna ca vrea ceva. Dar ei se insala!", a acuzat Becali la DigiSport.

Anghel Iordanescu este bun prieten cu Gabriel Oprea, omul despre Becali sustine ca se afla in spatele conflictului sau cu Armata.

Pentru meciul amical cu Italia, "Generalul" l-a convocat de la Steaua doar pe mijlocasul Adrian Popa, pe care nu l-a folosit insa niciun minut.

In urma cu un an, Steaua dadea sapte-opt fotbalisti la fiecare actiune a echipei nationale.

Cu toate acestea, in ultimul an Becali a vandut cei mai buni jucatori ai echipei, iar in locul acestora a adus fie straini, fie romani de la echipele retrogradate.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii