ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-05-2015, ora 10:15

Gigi Becali, dezvaluiri incendiare despre Radoi, Dan Petrescu si Reghecampf: „A venit si mi-a dat 1 milion de euro”

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali s-a dat in spectacol luni seara si a facut niste dezvaluiri incredibile.

Patronul Stelei a intrat in direct la Digi Sport si a povestit cum Dan Petrescu si Laurentiu Reghecampf au insistat sa-l demita pe Constantin Galca.

"Am fost bombardat de mesaje. De la Reghecampf si nevasta-sa, dar si de la Mara si Bilasco pentru Dan Petrescu", a povestit Gigi Becali.

"Cu Reghecampf m-am intalnit, dar nu vreau sa va zic ce mi-a zis, ca-mi stric prietenia cu el. L-am sunat si pe Dan Petrescu si i-am spus ca nu avem cum sa ne intelegem. Pai el venea gratis, dar in vara negocia la sange si eu n-aveam de unde sa-i dau atatia bani, iar suporterii imi sareau in cap", a continuat finantatorul "ros-albastrilor".

In cele din urma, Becali l-a ales pe Mirel Radoi, care ii va lua locul lui Constantin Galca incepand din sezonul urmator.

"Poate ca nu e bine ce fac, dar m-am tinut de cuvant fata de Galca. Radoi vine gratis si mi-a zis ca sa-i dau bani doar daca facem performanta. Stiti ce-a facut Radoi cand m-au bagat la inchisoare? S-a dus la Virgil (varul lui Gigi - n.red.) si i-a dat 1 milioan de euro, ca poate aveam nevoie... El si Olaroiu sunt fratii mei", a conchis Becali.

Constantin Galca o antreneaza pe Steaua din vara anului trecut, insa contractul sau expira luna viitoare.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii