A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719813263.7899.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali, dezvaluire soc despre dosarul retrocedarilor in care apar Alina Bica si Dorin Cocos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-11-2014, ora 10:22

Gigi Becali, dezvaluire soc despre dosarul retrocedarilor in care apar Alina Bica si Dorin Cocos

Articol de Madalina Irimia
Dosarul DNA in care Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, a fost arestata aduce din nou in atentie culisele afacerilor cu despagubiri. Despre jocuri, comisioane si santaj a vorbit si Gigi Becali. Afaceristul dezvaluia ca Ioan Oltean si Dorin Cocos percep taxe celor care detin drepturi litigioase. Tot Becali a sustinut ca a fost santajat de "sageata" lui Dorin Cocos, omul de afaceri Gheorghe Stelian, cel care a denuntat-o pe Alina Bica, sefa DIICOT.

"Eu stiu oameni cu care m-am confruntat, care m-au santajat si care au furat mai mult si decat Vintu si Nastase la un loc. (...) Daca era macar o desteptaciune. Ma, dar daca Cocos a ajuns gansterul sef al Romaniei", spunea Gigi Becali despre fostul sot al Elenei Udrea, in 2012.

La doi ani de atunci, numele lui Dorin Cocos apare in cel mai scandalos dosar cu despagubiri paguboase pentru stat. Despre jocuri si comisioane aminteste si Becali care ii numeste capii afacerii pe Dorin Cocos si Ioan Oltean.

"Oameni care trebuie sa ia despagubiri, trebuie sa ii dea lui Oltean si lui Cocos 30% ca altfel nu iese nicio despagubire? Asa e cinstit? Bani, bani. Actiuni la Fondul Proprietatea pe care le vinzi imediat. Sute de milioane de euro. Care esti cinstit sa le dai 30% lui Oltean si lui Cocos?", spunea Gigi Becali.

Dezvaluirile lui Gigi Becali se leaga cu dosarul de acum al DNA, unde se arata ca Dorin Cocos i-a cerut 10 milioane de euro prietenului sau Gheorghe Stelian, pentru a interveni pe langa factori de decizie din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) in legatura cu despagubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren in Capitala.

Integral pe rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii