A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662200.2397.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali dezvaluie ce politicieni l-au vizitat in inchisoare. Cine este MINISTRUL care a mers la el la Poarta Alba
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-01-2016, ora 10:08

Gigi Becali dezvaluie ce politicieni l-au vizitat in inchisoare. Cine este MINISTRUL care a mers la el la Poarta Alba

Articol de Madalina Irimia
Gigi Becali a dezvaluit la Romania TV cine sunt politicienii care l-au vizitat in timp ce s-a aflat dupa gratii la Jilava si la Poarta Alba, dupa condamnarile din dosarul transferurilor de terenuri de la MApN si din dosarul "Valiza". Finantatorul FCSB spune ca le-a scris, in acea perioada, atat presedintelui Basescu, cat si premierului Ponta despre faptul ca se simtea tratat "ca un animal" din cauza ca nu i se permitea sa beneficieze de zilele legale de permisie.

Dupa ce a marturisit ca a fost vizitat in celula de un ministru din Cabinetul lui Ponta, Gigi Becali a dezvaluit ca la el au mers mai multi senatori si deputati, atat cat timp a fost inchis la Jilava, cat si dupa transferul la Penitenciarul Poarta Alba. Totusi, finantatorul Stelei nu a vrut sa dezvaluie numele ministrului despre care a spus ca l-a vizitat dupa ce i-a trimis lui Victor Ponta, pe atunci prim ministru, o scrisoare in care se plangea ca nu i se acorda zilele de permisie asa cum prevede legea.

"La mine in celula au venit multi senatori si deputati. Ei fac cerere la ANP si pot intra in sectie. Ministrul care a venit la mine nu a venit pentru ceva anume. El a venit ca prieten, nu a fost chemat de urgenta in puscarie. Nu a fost la Jilava, ci la Poarta Alba. A venit a prieten. Am discutat anumite lucruri si i-am spus ca am facut o scrisoare in care am cerut ca legea sa fie respectata macar 50%, nu suta la suta", a spus Gigi Becali.

Cei care l-au vizitat pe Becali dupa gratii "erau prieteni de la Comisia Juridica si de la Senat, si de la Camera", insa nu a dorit sa faca publice numele acestora. "A venit doamna Miron, senatoarea, care a vrut sa ma si angajeze. Au venit si alti oameni care probabil nu vor sa li se stie numele. Doamna Miron nu s-a ferit niciodata de prietenia noastra", a mai spus finantatorul Stelei.

Gigi Becali a marturisit ca nu i-a scris doar premierului despre faptul ca nu i se acorda cele 30 de zile de permisie pe an prevazute de lege, ci si lui Traian Basescu, pe atunci presedintele tarii. "Eu pe Ponta il stimez, dar, sa nu se supere mine, nu a avut barbatia, taria, nu a fost puternic nici macar in guvern sa spuna 'respectati legea!'. in lege scrie clar: 30 de zile libere, de ce nu-l lasati sa-si vada familia? De ce il tineti ca pe un caine, ca pe un animal? Am scris si la Basescu si am primit raspuns ca nu-i dau aia de la Justitie raspuns. Am vorbit din puscarie si cu doua consiliere ale lui Basescu", a punctat Becali.

Gigi Becali a fost condamnat la trei ani si jumatate in dosarele Valiza si Terenurile de la MApN, dar a fost eliberat in 2015, pentru buna purtare. Aceeasi justitie blamata acum i-a acordat lui Becali si dreptul de a avea telefon dupa gratii, i-a anulat o sanctiune primita in penitenciar si i-a acordat regim semi-deschis de executare a pedepsei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii