ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-03-2015, ora 09:18

Gigi Becali, complet schimbat de puscarie. Ce spune ca va face cu Steaua dupa ce va fi eliberat

Articol de Madalina Irimia
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, aflat intr-o permisie de la inchisoare, a participat, duminica, la slujba de la biserica din Pipera si a declarat ca echipa de fotbal va fi pentru el doar o societate comerciala ce "va castiga bani", sumele obtinute astfel urmand a fi folosite in actiuni caritabile.

"Viata mea s-a sters, am sters toul cu buretele si am inceput o noua viata care se numeste Gheorghe Becali. Il caut pe Hristos, ma duc dupa Hristos oriunde este el. Ii caut pe cei bolnavi, pe cei saraci, pe cei dezbracati, pe cei insetati, pe cei din temnita si pe cei din spitale. Toata averea mea o dau lui Hristos. (...) Daca ma intereseaza mantuirea, mai are Steaua vreo valoare pentru mine? Lucrurile astea, materiale, nu ma mai intereseaza. Pentru mine, Steaua va fi o societate comerciala, care va castiga bani, bani pe care, la randul meu, ii iau si ii dau... Caut bolnavi, caut biserici, caut oameni, o sa fac lucruri bune", a spus Becali.

El a mai spus ca ii este rusine de ce facea inainte sa fie inchis, precizand ca ”s-a detasat” de acea persoana.

”M-am detasat de persoana care am fost inainte, eu vorbesc cu voi din dragoste. Mie mi-e rusine de ceea ce vad, ce faceam eu. Cand vad la televizor acum ce faceam, imi este rusine, ca le vad acolo in temnita. Nu sunt mandru de ce faceam si daca imi este rusine, nu mai vreau sa mai fac”, a declarat Gigi Becali.

Intrebat ce este cel mai greu in penitenciar, el a raspuns: ”Cel mai greu este ca nu vezi familia”.

Becali a mai afirmat ca a primit ”temnita cu dragoste”, pentru ca acolo a invatat sa se roage.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii