ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-03-2015, ora 10:25

Gigi Becali cere eliberarea conditionata, dupa 2 ani de inchisoare. Latifundiarul ar putea afla azi decizia judecatorilor

Articol de Madalina Irimia
Gigi Becali ajunge vineri in fata instantei, la Judecatoria Medgidia. Acolo se va dezbate cererea sa de eliberare conditionata din penitenciar.

Gigi Becali a fost deja in fata unei comisii pentru liberarea conditionata, iar dupa analizarea dosarului, membrii acesteia au decis ca intruneste conditiile pentru a putea fi pus in libertate.

George Becali are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate, din care a executat deja doi. El a fost condamnat, in 20 mai 2013, la inchisoare cu executare, in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina.

Gigi Becali este incarcerat la Poarta Alba. In inchisoare, el a terminat de scris doua carti, iar luna trecuta a anuntat ca se apuca de a treia. Pentru fiecare volum scris, a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii