A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832527.1543.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali ar putea scapa de puscarie. Ce se pregateste in Parlament
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-05-2013, ora 12:08

Gigi Becali ar putea scapa de puscarie. Ce se pregateste in Parlament

Articol de Cristian Amariei

Un proiect de lege care treneaza la Senat ar putea fi salvarea finantatorului Stelei, Gigi Becali, dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Mai precis, este vorba despre o initiativa legislativa propusa de deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun, prin care se doreste amnistia unor infractiuni cu pedepse privative de libertate pana la 4 ani si gratierea pedepselor cu inchisoarea pana la 6 ani.

Cei doi parlamentari sunt deja la a doua incercare cu acest proiect, ei depunandu-l prima data in octombrie 2012, cand a fost respins de Senat, si a doua oara in februarie 2013.

Desi numele lui apare pe proiectul de lege, deputatul PSD Madalin Voicu nu-si asuma intregul continut, precizand ca el s-a ocupat de "partea cu conditiile inumane in care traiesc detinutii in penitenciare". Cu toate acestea, initiativa aflata la Senat nu face referire deloc la acest lucru.

Integral pe gandul.info

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii