A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832566.9735.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali ar putea fi un om LIBER astazi. Magistratii Tribunalului Constanta analizeaza cererea de eliberare conditionata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-03-2015, ora 08:38

Gigi Becali ar putea fi un om LIBER astazi. Magistratii Tribunalului Constanta analizeaza cererea de eliberare conditionata

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali ar putea un om liber astazi. Decizia va fi luata de magistratii Tribunalului Constanta, care vor stabili daca admit cererea de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba.

Finantatorul Stelei urmeaza sa ajunga in aceasta dimineata in fata judecatorilor.
Acesta s-a aflat, saptamana trecuta, intr-o permisie de cinci zile acordata de conducerea Penitenciarului Poarta Alba.

Magistratii Judecatoriei Medgidia au admis, in 6 martie, cererea lui Gigi Becali de eliberare conditionata din Penitenciarul Poarta Alba. Procurorii DNA au contestat aceasta decizie, iar contestatia este judecata, marti, 31 martie, la Tribunalul Constanta.

Gigi Becali are de executat o pedeapsa de 3 ani si 6 luni, dupa ce a fost condamnat, in 20 mai 2013, la trei ani de inchisoare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii si a primit ulterior un spor de sase luni, dupa alte doua condamnari, in dosarul "Valiza" si in cel al sechestrarii celor care i-au furat masina. Becali a fost incarcerat la Penitenciarul Jilava pana in 29 octombrie 2013, cand a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce Administratia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finantatorul FC Steaua executa pedeapsa in regim deschis.

El a depus, in timpul detentiei, cereri de invoire pentru a participa la unele evenimente in familie, precum si o solicitare de intrerupere a executarii pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i insa respinse. Instanta a respins si cererea de intrerupere a pedepsei lui Becali pe motiv ca ar avea nevoie de o interventie chirurgicala la coloana.

De asemenea, Gigi Becali a cerut, in 4 iulie 2014, sa ii fie redusa cu sase luni pedeapsa pe care o are de executat, in conditiile in care condamnarea data in dosarul "Valiza" nu mai este incriminata de noul Cod penal, dar si aceasta solicitare a fost respinsa de catre instanta.

In inchisoare, Gigi Becali a terminat de scris doua carti, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei" si "Becali si Steaua", iar in februarie 2015 a anuntat ca se apuca de o a treia carte, "Becali, Parlamentul Europei si Parlamentul Romaniei". Pentru fiecare dintre cartile scrise, el a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii