A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674704.4268.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali anunta ca vinde Steaua: „Am facut puscarie din cauza fotbalului”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-08-2015, ora 09:10

Gigi Becali anunta ca vinde Steaua: „Am facut puscarie din cauza fotbalului”

Articol de Cristian Amariei
Inainte de a ajunge inchisoare, Gigi Becali anunta ca Steaua va fi lasata mosteniere nepotilor. Acum, finantatorul Stelei este dispus sa o vanda pentru 10-20 de milioane de euro.

"Am facut puscarie din cauza fotbalului, stiti ceva? Nu imi mai trebuie! Vreau sa vand Steaua, aduceti-mi cumparator. Uite, anunt public ca eu, George Becali, vand echipa celui care imi ofera 20 de milioane de euro, hai, poate 15 milioane de euro. Daca o vor cei de la Clubul Sportiv al Armatei, le fac o reducere, le-o dau cu 10 milioane de euro", a spus Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a lasat de inteles ca daca vinde echipa, o va face fara lotul de jucatori. E a spus ca banii investiti de el sunt in fotbalistii actuali si ca, daca vrea sa-si recupereze investitia, trebuie sa-i vanda.

In plus, Gigi Becali a anuntat ca lunar echipa il costa cate un milion de euro. La sfarsitul anului 2011, conform declaratiei de avere pe anul respectiv a patronului, Steaua avea datorii de aproximativ 14 milioane de euro la Becali. Dupa ultimul raport financiar-contabil depus de club la Ministerul Finantelor, Steaua nu ar mai avea nicio datorie la patron.

Gigi Becali a ajuns sa preia echipa Stelei, dupa ce la finalul sezonului 2000-2001 i-a imprumutat cu anumite sume de bani pe Victor Piturca si Viorel Paunescu. Acestia sperau sa castige campionatul si in anul urmator si astfel sa-i inapoieze banii latifundiarului din Pipera, dupa participarea in Liga Campionilor.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii