A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831490.0986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali a primit o OFERTA-SOC pentru vanzarea STELEI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
11-04-2015, ora 10:34

Gigi Becali a primit o OFERTA-SOC pentru vanzarea STELEI

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali a dezvaluit, intr-una dintre cartile scrise in inchisoare, ca a primit o oferta uluitoare de a vinde Steaua. Un miliardar rus a incercat sa preia gruparea din Ghencea, dar Gigi Becali a refuzat o suma uriasa, iar afacerea a cazut!

Gigi Becali povesteste in carte ca un magnat rus ar fi vrut sa o preia pe Steaua.

”Rusul care trimisese faxul scria ca imi ofera, pe loc, 50 de milioane de dolari si sa-i spun cand sa vina sa semnam actele. Erau o groaza de bani, dar eu m-am suparat. Nu vand Steaua nici cu un milliard de dolari", sustine Gigi Becali, conform Fanatik.

Acum, dupa perioada petrecuta in inchisoare, Gigi Becali nu mai vede nici fotbalul la fel. Joi seara s-a intors pe stadion pentru prima data dupa doi ani si i-a purtat ghinion Stelei, care a pierdut in ultimul minut cu Petrolul.

Gigi Becali scrie si despre cum s-a hotarat sa intre in politica. Primul sau gand a fost sa infiinteze un partid al gloriilor fotbalului.

"Va dati seama, cum ar fi sunat: senatorul Gica Hagi! Ministrul Sporturilor Adrian Ilie! Ministrul Apararii Gica Popescu! Deputatul Miodrag Belodedici, presedintele Camerei Deputatilor Ilie Dumitrescu. (…) am fi castigat alegerile!", este de parere Gigi Becali.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mihaela,  12.04.2015 11:58

Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: modelino_23@yahoo.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii