A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673109.8031.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali a fost amenintat in puscarie: „Mi-au spus ca am desteptat ursul, ca nu stiu cu cine ma pun”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2016, ora 13:01

Gigi Becali a fost amenintat in puscarie: „Mi-au spus ca am desteptat ursul, ca nu stiu cu cine ma pun”

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali a facut noi dezvaluiri la Romania TV despre traiul din penitenciar, apreciind ca in inchisorile romanesti nu se face reeducare, ci dresaj.

Gigi Becali a declarat la Romania TV ca in inchisoarile romanesti se ingradeste aplicarea legii, el dezvaluind cum i-a fost conditionata acordarea de zile libere de prestarea muncii fizice in penitenciar. "Mi-au spus sa muncesc la spalatorie. Am spus ca nu. Au spus ca daca nu muncesc la spalatorie, nu imi dau drumul afara. Eu nu vreau sa apas pe buton, pentru ca legea spune ca trebuie sa imi dati sa muncesc potrivit demnitatilor mele. Nu vreau sa lucrez la spalatorie. Au zis sa scriu ca refuz munca. Oficial, asta e in dosarul meu", a spus Gigi Becali.

Mai mult, el a dezvaluit cum a fost amenintat de sefii Penitenciarului: "Dupa 4 luni de puscarie... era majoratul fetei mele... am facut calculul si le-am scris. Va rog sa imi dati 7 zile jumate. I-am luat la misto, ca nu se dau 7 zile jumate. Mi-au spus ca nu imi dau seama cu cine ma pun, ca am desteptat ursul. Le-am spus ca eu sunt elefant. si de acolo au plecat razboaiele, ca nu le convenea".

Gigi Becali denunta faptul ca sistemul incearca sa constranga la reeducare prin munca fizica. "In Romania nu e reeducare, e dresaj! Te dreseaza, nu te educa! Nu faci ca ei, te sanctioneaza. si, pana la urma, m-au dresat si pe mine. imi spuneau ca daca mai vorbesc, nu imi mai dau libere. Am stat ascuns cand am venit acasa", a mai spus Gigi Becali. "In Spania au piscina, se duc detinutii si fac baie in piscina. Noi vrem ca detinutul din Romania sa aiba bataturi in palma de la tarnacop. Le-am spus ca sunt batran si nu pot sa dau cu tarnacopul. Le-am spus ca vreau sa ma duc acasa, ca face fata mea 18 ani, iar ei mi-au spus ca nu am avut sarguinta in munca", a mai declarat patronul Stelei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii