A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831675.2217.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali a ajuns acasa, dupa doi ani de puscarie. Ce planuri are pentru Paste
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-04-2015, ora 09:51

Gigi Becali a ajuns acasa, dupa doi ani de puscarie. Ce planuri are pentru Paste

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali a fost eliberat conditionat vineri, iar in cursul serii a ajuns la locuinta sa din Pipera, dupa aproape doi ani de puscarie. La iesirea din penitenciar, Becali a facut declaratii-bomba si a transmis mai multe mesaje liderilor politici.

In primele momente de libertate, Gigi Becali le-a transmis celor care i-au gresit ca i-a iertat si a cerut iertare la randul lui. El le-a transmis liderilor politici cateva mesaje, apoi a facut marturisiri despre experientele lui printre detinuti, carora le-a fost sef. Patronul Stelei si-a facut deja planuri pentru Paste, anuntand ca va pleca cu familia undeva la munte.

In primele momente de libertate, Gigi Becali a spus ca i-a iertat pe toti, inclusiv pe Traian Basescu. "Eu nu mai pot sa doresc raul cuiva, la rugaciune ma rog si pentru dusmani. Omul, e in firea lui, are in adancul sufletului o mica rautate. incerc sa o inving si pe aia", a spus Gigi Becali.

Pe cat de vorbaret a fost Gigi Becali la iesrea din inchisoare, pe atat de tacut a fost cand a ajuns in Bucuresti. El a mers mai intai la politie, apoi la barul din Pipera, unde s-a salutat cu cei cunoscuti. in tot acest timp a fost urmat de jurnalisti, care doreau noi declaratii de la el, insa Gigi Becali le-a spus: "Daca voi credeti ca ati pus stapanire pe viata mea, va inselati! Sa imi lasati viata in pace , ca nu sunteti voi stapani pe viata mea. E viata mea! Nu intelegeti?".

Dupa ce a parasit barul din Pipera, unde a stat doar cateva minute, Gigi Becali s-a urcat in masina si a plecat acasa, unde il asteptau mama, sotia si cele trei fete ale sale.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii