A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834811.3561.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali IL SALVEAZA pe Viorel Hrebenciuc. GEST URIAS al LATIFUNDIARULUI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2015, ora 09:47

Gigi Becali IL SALVEAZA pe Viorel Hrebenciuc. GEST URIAS al LATIFUNDIARULUI

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali a dat ordin direct din Penitenciarul de la Poarta Alba, oamenilor sai de incredere, sa se ocupe si sa ii duca tot ce ii trebuie conform legii lui Viorel Hrebenciuc la arest. Fostul deputat a fost arestat preventiv pe 29 octombrie 2014.

Gigi Becali il considera pe Viorel Hrebenciuc ca fiind fratele lui! Deputatul a fost un apropiat al Stelei, pe care a ajutat-o mai ales dupa ce Gigi Becali a fost arestat. Fostul deputat se afla in puscarie de pe 29 octombrie, iar fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, a fost arestat preventiv, cu cateva zile inainte de tatal sau, dar ulterior a obtinut din partea judecatorilor permisiunea de a parasi inchisoarea si a ramane in arest la domiciliu.

Gigi Becali le-a transmis oamenilor sai de incredere sa ia cat mai repede legatura cu familia lui Viorel Hrebenciuc si sa se intereseze de soarta prietenului sau, dar si de cea a lui Andrei Hrebenciuc, scrie Fanatik.

"Vreau sa le contactati cit mai repede familia si sa ii intrebati de ce au nevoie. Vreau sa ii duceti la arest lui Viorel tot ce ii trebuie, fie ca e vorba de medicamente, pachete cu cele necesare sau bani. stiti si voi bine cat ne-a ajutat Viorel. Aveti grija de el. E fratele meu!", a sunat ordinul lui Gigi Becali.

Viorel Hrebenciuc este omul care a salvat-o pe Steaua la UEFA in "Dosarul Valiza". Fostul deputat s-a ocupat sa asigure ros-albastrilor una dintre cele mai bune echipe de avocati, iar Steaua a scapat doar cu o perioada probatorie de 5 ani.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii