A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675198.1487.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gigi Becali, ELIBERAT CONDITIONAT. Cand va fi ZIUA CEA MARE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2015, ora 08:55

Gigi Becali, ELIBERAT CONDITIONAT. Cand va fi ZIUA CEA MARE

Articol de Cristian Amariei
Gigi Becali este tot mai aproape de eliberarea conditionata. Finantatorul stelist spera sa iasa din inchisoare pentru buna purtare.

Gigi Becali spera sa iasa din inchisoare in februarie, dar oficialii Administratiei Nationale a Penitenciarelor i-au transmis ca acest lucru nu este posibil. Gigi Becali a depus insa o cerere pentru a fi eliberat conditionat, iar pe 2 martie se va prezenta in fata unei comisii care va analiza situatia sa, scrie Fanatik.

"Vreau ca pana la intrarea mea in comisie totul sa mearga brici. Nu vreau sa primesc nici o sanctiune si nu doresc sa fac nici un pas gresit. Am stat pana acum 17 luni in inchisoare si nu mor eu rabdand inca o luna si jumatate. Stati linistiti acasa ca o sa vina vremea sa fim din nou impreuna. imi e tare dor de voi, sa va strang din nou in brate in fiecare dimineata, acasa", le-a transmis Gigi Becali celor din familie.

Pe langa comportamentul ireprosabil, Gigi Becali se bazeaza in demersul sau si pe faptul ca a scris cartile "Muntele Athos, patria ortodoxismului" si "Becali si Steaua". In plus, a muncit atat in interiorul cat si in afara penitenciarului, la Academia Hagi.

Gigi Becali ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare incepand cu luna mai a anului 2013.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii