A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835100.0981.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gica Popescu a scris o carte care a fost publicata deja. Titlul e HALUCINANT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-11-2014, ora 14:03

Gica Popescu a scris o carte care a fost publicata deja. Titlul e HALUCINANT

Articol de Cristian Amariei
Gica Popescu, unul dintre cei opt arestati din “Dosarul Transferurilor”, si-a descoprit si el, dupa gratii, placerea scrisului. Ceea ce nu stie multa lume este ca “Baciul” i-a intrecut pe toti si a fost primul care a publicat o carte. Prima lucrare semnata de Gica Popescu a aparut deja, chiar din luna iulie, la editura “Scrisul romanesc” din Craiova.

Cartea este, conform directorului Firan, o lucrare “de circuit inchis”, care n-a ajuns in nicio librarie. Printre puscariasii din fotbal a aparut moda scrisului. Gigi Becali a publicat deja intr-un tiraj de 9.000 de exemplare lucrarea “Muntele Athos, patria ortodoxiei”, iar Mihai Stoica pregateste lansarea unei “capodopere” despre Mondialul din Brazilia, pe care l-a varut dupa gratii. Toti vor prin aceste acte “artistice” sa-si mai reduca din pedeapsa.

Nume lung la titlu

Numele lucrarii este halucinant: “Abordari teoretice si practico metodice ale predarii jocului de fotbal in centrele de copii si juniori din perspectiva interdisciplinara”! Este o lucrare despre lucrul in sectorul de juniori, un sector care ii este cunoscut, pentru ca a avut scoala de fotbal. “Baciul” a reusit sa scrie aceasta “opera” in timp-record, in cinci luni.

Mesajul amenintator al sotiei

Gica Popescu nu mai are liniste dupa gratii. Sotia lui, Luminita, l-a socat la una din ultimele vizite la vorbitor, cand a pus piciorul in prag si i-a cerut cu titlul de ultimatum un lucru: “Cand iesi de aici, sa nu te mai prind ca te intorci in fotbal! Nu mai vreau sa ai nicio legatura, ca din cauza fotbalului ai ajuns aici!”. Mesajul l-a lasat cu gura cascata pe cel supranumit “Baciul”.

Sursa: sportnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii