ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-11-2015, ora 08:39

Gica Popescu, LIBER. Primele declaratii la iesirea din INCHISOARE

Articol de Cristian Amariei
Gica Popescu a fost eliberat conditionat, miercuri, si a iesit in jurul orei 17:45 pe poarta Penitenciarului Rahova.

Gica Popescu a vorbit despre persoana cu care si-ar dori sa lucreze in fotbal, insa a si amintit faptul ca nu va avea acest drept momentan din cauza unei suspendari din viata sportiva.

"As vrea sa lucrez in fotbal doar cu Gica Hagi, cu nimeni altcineva. Dar stiti foarte bine ca am o anumita interdictie. Eu eram langa MM cand el a vorbit cu Gigi, dar n-a fost niciodata vorba ca eu sa ma duc la Steaua sa o ajut. Singura persoana cu care as vrea sa lucrez daca mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gica Hagi. Mi-as dori asta", a spus Gica Popescu.

"Acum voi merge sa aprind o lumanare la mormantul tatalui, apoi voi sta cu familia pentru ca mi-a lipsit. A fost cea mai grea perioada din viata mea. Vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine in aceasta perioada. Anul trecut l-am pierdut pe tatal meu si nu pot spune ca am trecut cu bine peste aceasta perioada. Faptul ca am fost sportiv de performanta m-a facut sa trec mai usor peste aceasta perioada. Am multe planuri pentru viitor. Mi-a lipsit foarte mult familia. Imi va fi foarte greu sa stau departe de fotbal. Va trebui sa vad pana la ce nivel am voie sa stau in fotbal. Voi merge in instanta sa fiu lamurit cu privire la acest lucru", a mai spus Gica Popescu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii