A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664884.8201.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gica Hagi se pregateste de nunta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-10-2014, ora 10:25

Gica Hagi se pregateste de nunta

Articol de Madalina Irimia
Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, are destinul pecetluit. Anul viitor, Mihai, machedonul de 24 de ani care a facut-o sa viseze la rochia de mireasa, ii va deveni sot. Conform traditiei machedonesti, nasul de botez, in cazul ei Gica Hagi, ar putea fi cel care o va conduce la altar.

Dupa intrevederea prelungita pe care Mihai a avut-o cu viitorul sau socru, Gigi Becali, in zilele de permisie, tanarul a urmat pasii firesti in vederea unei casatorii. Potrivit surselor apropiate familiei latifundiarului, baiatul i-a daruit Teodorei un impresionant diamant montat in aur alb, pe care ea il poarta mandra pe inelar. Se pare ca bijuteria a devenit calea lui de acces in palatul din Pipera. Pentru ca reprezinta un angajament de logodna, Becali i-a permis lui Mihai sa ii viziteze fata ori de cate ori ii pofteste inima. Iar situatia va trena pana anul viitor, spre final, cand Gigi ar putea fi eliberat si se va face nunta mare.

Desi este prea devreme pentru a se pune problema restaurantului, a rochiei sau a aranjamentelor, a verighetelor ori a buchetului, un singur lucru pare deja stabilit - identitatea nasilor. Conform traditiei machedonesti, parintii spirituali nu se schimba, cei care au crestinat copilul conducandu-l peste ani la altar, pentru a primi taina cununiei. Iar in cazul Teodorei, este vorba despre Marilena si Gica Hagi, oameni speciali pentru familia Becali. Tot ei l-au cununat si pe latifundiar cu Luminita si le-au botezat si celelalte doua fete.

Mari multe pe libertatea.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii