A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663992.966.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gianina Corondan, Elise Stan si Sanda Visan, intre angajatii TVR concediati de la 1 februarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2013, ora 14:38

Gianina Corondan, Elise Stan si Sanda Visan, intre angajatii TVR concediati de la 1 februarie

Articol de Madalina Irimia

Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Visan, Cezar Ion si Horia Romanescu se numara printre angajatii TVR care vor fi concediati de la 1 februarie, dupa cum au declarat, pentru agentia MEDIAFAX, surse din Televiziunea Romana.

O lista cu salariatii TVR care urmeaza sa fie preavizati in vederea concedierii colective a fost publicata, luni seara, pe pagina de intranet a TVR.

Lista cuprinde 627 de nume, intre care se regasesc Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Visan, Irninis Miricioiu Radulescu, Dan Radu, Adriana Titieni, Cezar Ion, Horia Romanescu, Constantin Trofin si Tudor Calin Zarojanu.

Situatiile unora dintre persoanele care se afla pe aceasta lista sunt insa diferite. Astfel, unii dintre angajati au participat doar la unele dintre cele trei etape de evaluare (depunerea unui memoriu de activitate, sustinerea unui test grila si a unui interviu), dupa cum au declarat surse pentru agentia MEDIAFAX.

In aceasta situatie se afla Elise Stan, care, pe 11 decembrie 2012 - cand pe pagina de intranet a TVR au fost publicate rezultatele finale ale selectiei de personal -, a confirmat, pentru MEDIAFAX, faptul ca nu s-a prezentat la toate cele trei etape de evaluare impuse in cadrul procesului de selectie a angajatilor din TVR.

"Eu am depus doar memoriul de activitate. Nu m-am prezentat la testul grila si la interviu. Am discutat cu sindicatele (din TVR, n.r.) si a fost luata decizia ca persoanele care au mai putin de un an pana la pensie sa nu se prezinte la acest concurs. Totusi, am prezentat un memoriu de activitate", a declarat atunci Elise Stan. Ea a precizat ca va iesi la pensie pe 1 martie 2013. "Este bine ca au gandit asa, pentru ca, in caz contrar, as fi ocupat locul unui tanar pana pe 1 martie, mai ales ca nu cred ca mi s-ar fi prelungit contractul dupa aceasta data, in situatia de colaps financiar in care se afla Televiziunea Romana", a mai spus Elise Stan.

Integral pe gandul.info

Foto: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii