A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661735.7258.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ghita Ciobanul risca pana la trei ani de puscarie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-10-2015, ora 11:35

Ghita Ciobanul risca pana la trei ani de puscarie

Articol de Madalina Irimia
Probleme mari pentru celebrul cioban din Jina. Ghita Ciobanul a fost prins de politisti in timp ce conducea o masina neinmatriculata si s-a ales cu dosar penal. El risca acum o pedeaspa cu inchisoarea de pana la trei ani.
Nu-i mai sta gandul nici la oi! Cel mai cunoscut baci din Romania a dat de necaz, dupa ce a fost prins in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat. Ghita Ciobanul, pe numele sau adevarat Gheorghe Danuletiu, a fost tras pe dreapta de politisti, la sfarsitul saptamanii trecute, pe DN1, pe raza localitatii Miercurea Sibiului. Nici prin cap nu i-a trecut ca poate avea vreo problema si a dat linistit actele la control. “Am uitat pur si simplu sa verific cand expira numerele la Toyota. Nu mi-am dat seama. Am plecat repede de acasa pentru ca am avut o problema urgenta de rezolvat cu transhumanta oilor si m-a oprit politia in trafic. Le-am explicat ca nu a fost nimic intentionat. Oamenii m-au inteles, dar au aplicat legea”, a declarat Ghita Ciobanul pentru “Ora de Sibiu”.

El s-a ales cu dosar penal si risca acum o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 3 ani sau o amenda.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii