A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831697.0469.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gheorghe Flutur: Impozitarea venitului din agricultura este o lovitura data clasei de mijloc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
05-02-2013, ora 17:49

Gheorghe Flutur: Impozitarea venitului din agricultura este o lovitura data clasei de mijloc

Articol de Cristian Amariei

PDL solicita Guvernului sa revizuiasca politicile in domeniul impozitarii venitului din agricultura, apreciind ca noile taxe si impozite impuse in domeniu prin noul Cod fiscal reprezinta o lovitura data clasei de mijloc si este impotriva organizarii moderne a agriculturii, a declarat marti secretarul general al PDL Gheorghe Flutur.

"Impozitarea venitului in agricultura este o lovitura data clasei de mijloc si este impotriva organizarii moderne a agriculturii. Noi trebuie sa trecem de la subzistenta la ferma mica, la ferma mijlocie, sa iesim in piata, sa vindem, sa ne rentabilizam. USL face un indemn spre ferma de subzistenta. Traim in zodia taxelor si a impozitelor. In mai bine de o luna de guvernare observam ca sunt mai multe taxe si impozite noi despre care nu au vorbit nimic in campania electorala. (...) Ingrijorarea PDL este ca USL se comporta ca un partid care a descoperit din nou chiaburii si considera ca este un delict in Romania sa ai peste doua hectare de teren si trebuie sa fi impozitat, ca este un delict sa ai peste doua vaci intr-o gospodarie taraneasca si trebui sa fie impozitat si da o lovitura zdravana celor care au inceput sa se organizeze pentru piata. Prima caracteristica a impozitarii venitului in agricultura este dubla sau tripla impozitare, o impozitare in cascada", a afirmat secretarul general al PDL, intr-o conferinta de presa.

Potrivit lui Flutur, "nu este corect sa impozitezi o data terenul si a doua oara animalul".

Integral pe agerpres.ro

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii