A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832254.1937.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gestul unui cavaler de onoare i-a emotionat pe invitati. Ce a facut el in cinstea mirilor este greu de uitat - VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-04-2015, ora 11:36

Gestul unui cavaler de onoare i-a emotionat pe invitati. Ce a facut el in cinstea mirilor este greu de uitat - VIDEO

Articol de Cristian Amariei
Fratele cantaretului australian Daniel Buccheri s-a casatorit in luna martie a anului 2015, nunta celor doi tineri indragostiti fiind una cat se poate de reusita.

Asa cum presupune traditia, Daniel Buccheri, in calitate de cavaler de onoare, a fost invitat sa tina un discurs in cinstea tinerilor casatoriti, insa ceea ce a urmat i-a impresionat pe toti cei prezenti. Rand pe rand, invitatii nu si-au putut stapani lacrimile.

Artistul australian si-a dorit ca momentul discursului sa fie unul pe care mirii nu il vor uita niciodata. Pentru a-si atinge scopil, Daniel a urcat pe scena si, in loc sa citeasca de pe o foaie cateva cuvinte, a inceput sa isi cante discursul dedicat lui Adrian si sotiei sale, Sarah.

Cuplul a lacrimat la auzul cantecului compus special pentru ei. Piesa pop a inclus versuri din hiturile "Stay with me" (Sam Smith), "Every Breath You Take" (The Police) si "Can You Feel The Love Tonight" (Elton John).

Daniel Buccheri a povestit pentru Mashable ca "nu si-a dorit sa tin o cuvantare traditionala", ci a vrut sa ii emotioneze si sa ii surprinda pe tinerii casatoriti.

Sursa: protv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii