ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-08-2015, ora 09:02

Gestul pe care l-a facut acest soldat dupa ce a venit acasa din misiune si si-a gasit sotia cu un alt barbat. Clipul viral

Articol de Madalina Irimia
Un soldat din Hawaii a vrut sa ii faca o surpriza sotiei sale si s-a intors mai devreme din misiune. Insa, surpriza a fost de partea lui si nu a fost deloc una placuta.

Un soldat american a avut parte cea mai neplacuta surpriza cand a ajuns acasa din misiune, mai devreme decat data stabilita. Cand a intrat in casa, acesta si-a gasit sotia inselandu-l cu alt barbat. In locuinta se afla si fiica de doi ani a cuplului.

Mai mult, barbatul a inregistrat tot momentul cu telefonul mobil, de cand intra in casa, Cand ajunge la baie o gaseste pe sotia lui, goala, pe toaleta, iar un barbat strain o saruta, in dreptul usii.

Imaginile au fost blurate pentru a nu oferi identitatea persoanelor. Femeia ramane uimita de vizita sotului sau si il intreaba "Ce cauti aici?". Socat de ce a gasit acasa, soldatul o intreaba: "Tu ce faci aici? Ai incurcat-o". Rusinata de situatie, femeia sustine ca nu l-a inselat.

Filmarea continua si soldatul il da afara din casa pe intrus: "Esti norocos ca nu te iau la bataie, cum te cheama?", insa barbatul refuza sa ii raspunda si o ia la fuga imediat dupa ce iese din casa.

Clipul a fost postat pe Facebook la finalul lunii iulie si in doar cateva zile a devenit viral pe internet.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: soldat, gest, sotie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii