A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664869.6613.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gest deosebit al unui celebru muzician. Ce a facut pentru a proteja o femeie batuta VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2016, ora 11:44

Gest deosebit al unui celebru muzician. Ce a facut pentru a proteja o femeie batuta VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Celebrul cantaret spaniol Alejandro Sanz, detinator a doua premii Grammy si a 15 premii Grammy Latino, si-a intrerupt concertul sustinut intr-un oras mexican pentru a da afara din sala un spectator care lovise o femeie din public, informeaza eluniversal.com.mx.

In mijlocul concertului, Alejandro Sanz a coborat pur si simplu in public ignorand formatia care a continuat sa cante si s-a deplasat direct catre agresor.

''Asa ceva nu se face, asta nu se face'', i-a strigat Sanz, iar apoi l-a predat pe barbatul violent organizatorilor sa il scoata din incinta.

Imediat dupa aceea, cantaretul de 47 de ani, a dat o scurta explicatie celor de care nu reusisera sa inteleaga de ce si-a intrerup piesa si a coborat in public.

''E totul in ordine? Sigur? Ei bine, va cer scuze pentru incidentul anterior. Nu concep ca un om sa-l loveasca pe altul cu atat mai putin daca este vorba despre o femeie . Niciodata o femeie nu trebuie lovita'', a precizat Sanz. Gestul sau a declansat aplauzele publicului.

Reactia lui Alejandro Sanz a devenit virala dupa ce a fost inregistrata cu telefoanele mobile si postata pe retelele sociale de mai multi spectatori. Mii de fani s-au grabit sa-l felicite imediat dupa ce imaginle au ajuns pe Youtube, iar presa mexicana si spaniola au vorbit despre exemplul oferit prin atitidinea muzicianului in contextul in care un mare numar de femei din intreaga lume sunt victime ale violentelor.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii