ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-06-2015, ora 10:55

Gelozie dusa la extrem: o femeie din Vaslui, in stare extrem de grava dupa ce a fost desfigurata de partener

Articol de Madalina Irimia
O femeie de 31 de ani din judetul Vaslui se afla in stare grava la spital dupa ce a fost lovita cu bestialitate de partenerul ei. Femeia a fost desfigurata de barbatul care a calcat-o in picioare pe cap.

Totul s-a petrecut martea noaptea, cand cei doi au mers in vizita la o familie din localitatea Poienesti, acolo unde locuiesc. In momentul in care au ajuns la poarta, pe fondul geloziei extreme, Catalin Nistor Bica (35 ani) a inceput sa isi loveasca partenera cu picioarele, doborand-o si calcand-o cu salbaticie pe cap, relateaza Adevarul.
"Femeia la care mergeau cei doi tineri in vizita a observat cum tanara este lovita in cap cu picioarele. A incercat sa intervina, insa nu a reusit, moment in care a cerut ajutorul la 112", a declarat comisarul Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

Intre timp, barbatul a fugit de la fata locului cu un autoturism, dar a fost gasit ulterior de politie, dupa ce intrase cu autoturismul intr-un stalp de iluminat public. "In urma cercetarilor, s-a stabilit ca tanarul e 35 ani nu detine permis de conducere, iar numerele de inmatriculare ale masinii erau expirate. In plus, cu ocazia testarii alcoolscopice, s-a constatat ca acesta consumase bauturi alcoolice, rezultand o valoare de 0,67 alcool pur in aerul expirat", a mai precizat comisarul Mihaela Straub.

Avand in vedere ca in urma accidentului barbatul a fost ranit la picioare, a fost condus la spital chiar de politisti, atat pentru recoltarea probelor biologice, cat si pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Intre timp, victima sa a ajuns in stare extrem de grava la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi si respira cu ajutorul aparatelor. Capul ei a fost pur si simplu zdrobit, medicii afirmand ca rar le este dat sa vada un asemenea caz.

"Pacienta este in stare foarte grava. Prognosticul este foarte rezervat", a declarat dr. Florin Gramada, purtatorul de cuvant la spitalului iesean.

Pe numele barbatului, politistii au deschis dosar penal pentru cele trei infractiuni la regimul circulatiei, urmand ca in cazul agresiunii incadrarea juridica a faptei sa se faca in functie de evolutia starii femeii.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii