ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-02-2016, ora 14:06

Gazda Premiilor Oscar, Chris Rock: „E Hollywood-ul rasist? Da, dar te obisnuiesti”

Articol de Madalina Irimia
Ceremonia decernarii Premiilor Oscar 2016 a debutat cu discursul tinut de Chris Rock, gazda celei de-a 88-a editii. Chris Rock a ironizat faptul ca niciun actor de culoare nu a fost nominalizat la Oscar anul acesta.

Chris Rock a urat bun venit tuturor la a 88-a editie a Galei Premiilor Oscar, cunoscuta drept "gala premiilor albilor", dupa cum a subliniat, ironic, actorul de culoare.

''Daca nu eram gazda, nu aveam de lucru in seara asta. Ceilalti de culoare mi-au zis sa nu prezint. [...] Ar trebui sa-i comemoram pe actorii de culoare care au murit impuscati in filme. Anul asta ar trebui sa cream categoria pentru actori de culoare. [...] E Hollywood-ul rasist? Da, dar te obisnuiesti cu asta'', acestea sunt doar cateva dintre remarcile usturatoare rostite de Chris Rock pe parcursul serii, anunta TVR.

Pe retelele de socializare actorul a primit numeroase mesaje de sustinere pentru pozitia sa pro-diversitate.

De altfel, in timp ce actorii defilau pe covorul rosu la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar acordate de Academia Americana de Film, zeci de persoane incearcau, in apropiere de locul evenimentului, sa atraga atentia asupra lipsei actorilor de culoare, pentru al doilea an consecutiv, de pe lista nominalizarilor pentru premiile Oscar.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: oscar, chris rock, rasism
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii