A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631685.3582.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Garantat stiintific: cercetatorii au descoperit cum putem sa scapam de mahmureala!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-02-2014, ora 05:31

Garantat stiintific: cercetatorii au descoperit cum putem sa scapam de mahmureala!

Articol de Madalina Irimia

In fiecare cultura de pe Terra exista cate un „leac pentru mahmureala”, acea senzatie extrem de neplacuta ce apare in urma consumului excesiv de alcool. Acum, cercetatorii americani au descoperit o metoda care chiar elimina simptomele neplacute ale mahmurelii.

In orasul american New Orleans, unul din alimentele consumate in mod traditional dupa o noapte de petrecut este supa Yak-a-mein, supranumita si „Old Sober”. „Folclorul spune ca aceasta supa a fost descoperita de soldatii americani care au luptat in Coreea in anii '50. Acolo au descoperit ca supa Yak-a-mein este ideala in diminetile in care sunt afectati de mahmureala, aducand acest secret inapoi in tara”, a explicat cercetatoarea Alyson E. Mitchell in cadrul unei conferinte organizate de American Chemical Society. Acum, cercetatorii au descoperit ca acest remediu anti-mahmureala are o baza stiintifica.

Cercetatoarea Alyson E. Mitchell de la Universitatea California afirma ca supa Yak-a-mein contine saruri, proteine si alte ingrediente care ajuta oamenii sa-si revina dupa o noapte in care au consumat prea mult alcool. Desi retetele variaza, supa Yak-a-mein este facuta dintr-o fiertura de vita cu sos de soia, o sursa de carbohidrati precum taiteii, proteina din vita, pui sau creveti, ceapa sau praz si un ou fiert feliat.

Integral pe descopera.ro

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii