A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664339.4289.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gafa uriasa la Miss Univers! Miss Columbia a detinut titlul doar doua minute VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-12-2015, ora 12:07

Gafa uriasa la Miss Univers! Miss Columbia a detinut titlul doar doua minute VIDEO

Articol de Madalina Irimia
Miss Filipine, Pia Alonzo Wurtzbach, a fost desemnata Miss Univers duminica seara la Las Vegas, dupa ce timp de aproximativ cinci minute de acest titlu s-a bucurat Miss Columbia, inainte de a-i fi retrasa coroana ce-i fusese atribuita in mod eronat de prezentator care a incurcat notitele, transmit agentiile internationale de presa.
Miss Columbia, Ariadna Gutierrez (21 de ani), a salutat multimea, radioasa si foarte incantata de a fi fost aleasa Miss Univers 2015. Dar bucuria ei a fost de scurta durata. Prezentatorul ceremoniei, actorul, comediantul si animatorul Steve Harvey si-a corectat enorma gafa comisa in direct. Foarte jenat, Harvey a vorbit din nou: "Trebuie sa-mi cer scuze. Columbia este pe locul al doilea. Miss Univers 2015 este Miss Filipine.”

Muzica triumfala de intampinare a castigatoarei a rasunat pentru a doua oara, in timp ce Miss Columbia, uimita, a parasit scena, fiind nevoita sa returneze coroana, iar Miss Filipine, actrita si model in varsta de 26 de ani, nascuta in Germania, parea cu totul uimita. La scurt timp, a primit coroana de Miss Univers, in timp ce Steve Harvey se scuza in fata unui public mut.

Totul s-a petrecut sub ochii a milioane de telespectatori din intreaga lume, care urmareau ceremonia celei de-a 64 editii a concursului, transmisa in direct de postul de televiziune Fox. Concursul Miss Univers este foarte popular in America latina si in o mare parte din Asia, scrie AFP.

Este primul titlu Miss Univers castigat de o concurenta din Filipine in mai mult de 40 de ani, scrie Reuters, amintind ca aceasta a fost prima editie a acestui concurs anual de frumusete dupa controversa provocata de Donald Trump, fost co-proprietar al companiei care organiza competitia si candidat la presedintia Statelor Unite, care a facut declaratii insultatoare la adresa imigrantilor mexicani din SUA.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  20.05.2017 03:50

wh0cd5716963 cialis prices

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii