A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673148.7949.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Gafa de proportii facuta de Robbie Williams: „Salut Romania! Bucurati-va si lasati-ma sa va distrez pe 17 iunie, la Belgrad!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-06-2015, ora 13:23

Gafa de proportii facuta de Robbie Williams: „Salut Romania! Bucurati-va si lasati-ma sa va distrez pe 17 iunie, la Belgrad!”

Articol de Cristian Amariei
Romanii care s-au simtit umiliti la toate concertele in care muzicienii ne salutau cu un ”Hello Romania! Hello Budapest!” inteleg foarte bine prin ce trec acum sarbii.

Pentru ca Robbie Williams a facut o gafa uriasa pe contul de promovare a concertului ”Let Me Entertain You Tour 2015”, anuntandu-i pe sarbi, care il pot urmari in concert pe 17 iunie, ca se vor vedea la Belgrad, cu mesajul ”Salut Romania! Bucurati-va si lasati-ma sa va distrez pe 17 iunie, la Belgrad!”.

Imediat dupa ce acest anunt a fost postat sute de romani i-au reprosat britanicului faptul ca a confundat capitala Romaniei cu Belgradul, fara sa-si dea seama ca pe 17 iunie chiar este concert la Belgrad (concertul de la Bucuresti este pe 17 iulie), ceea ce inseamna ca ar trebui sa se supere sarbii ca tara lor a fost confundata cu Romania.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii