ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-12-2012, ora 15:47

GHIOZDANELE ANTIGLONT, vanzari masive in SUA

Articol de Madalina Irimia

Vanzarile de ghiozdane antiglont au crescut vertiginos dupa atacul armat de la Newtown.Vanzarea de echipamentele de securitate concepute pentru copii inregistreaza o crestere notabila in Statele Unite, in special comercializarea unui ghiozdan antiglont cu Mica Sirena, in urma atacului armat de la Newtown, relateaza AFP.

In schimul sumei de 300 de dolari, societatea Amendment II, numele celui de-al Doilea Amendament din Constitutia americana care garanteaza dreptul de a purta arme, propune un model "Mica Sirena" pentru fete si unul "Avengers" pentru baieti. Ghiozdanul blindat poate fi utilizat ca scut, cantareste mai putin de 500 de grame, din cauza unui strat de carbon ultrarezistent, si arata ca orice alt ghiozdan de copii.

"Cu desenele sale, parintii sunt siguri ca micutii lor nu isi vor uita ghiozdanul blindat acasa si ca vor fi protejati in cazul in care se intampla ceva de neconceput", scrie societatea pe site-ul sau de Internet. "Este un lucru oribil pe care nu ti-ai imagina niciodata ca l-ai cumpara pentru copilul tau, dar, dupa tragedia din Newtown, vanzarile noastre sunt de zece ori mai mari", recunoaste directorul acestei companii cu sediul in Utah (vest), Richard Craig, care a refuzat totusi sa spuna date precise.

Integral pe realitatea.net

Foto: stiri.rol.ro

     
Tag-uri: ghiozdan, antiglont, SUA
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii