A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817820.2998.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

GHINION pentru DOI castigatori MASTERCHEF Romania: ce-au patit dupa ce au castigat 50.000 de euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-01-2014, ora 10:20

GHINION pentru DOI castigatori MASTERCHEF Romania: ce-au patit dupa ce au castigat 50.000 de euro

Articol de Madalina Irimia

Nici pentru Petru Buiuca, nici pentru Aida Parascan, bucuria castigarii marelui premiu nu a durat prea mult, caci relatiile lor au inceput sa scartaie. Au decis ca cel mai bine este sa mearga pe drumuri separate. Acum, fericirea celor doi are legatura doar cu pasiunea lor pentru gatit.

Castigatoarea ultimului Masterchef s-a despartit de curand de barbatul cu care are doi copii: “Pentru a pune punct speculatiilor care au inceput sa se faca in legatura cu viata mea privata as vrea sa fie clar tuturor ca eu sunt Single, sunt mama si femeie si pot trai singura daca asa e dat de la Dumnezeu!

Si tin sa precizez ca oricat de greu ar putea fi cateodata pentru mine in momentul de fata "a fi singura" e o binecuvantare! Fericirea nu e in cel de langa tine, ci in tine”, a postat Aida Parascan, scrie cancan.ro

Aceeasi soarta a avut-o si castigatorul de anul trecul al concursului culinar Masterchef, Petru Buiuca, care la putin timp dupa concurs s-a despartit de iubita sa, Anca, cu care avea o relatie de doi ani.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii